اخذ پذیرش در دوره های کوتاه مدت جهت ورود به دانشگاه و محیط کاری

در : دانمارک, سوئد,پرتغال,مجارستان,آلمان،انگلیس

لوگو

09399035581

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 12552
 بازدید امروز : 78
 کل بازدید : 1982866
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
نظرسنجی
نظر شما درباره محتویات وب سایت :

عالی
خوب
متوسط
ضعیف

جهان تحصیل

Free counters!

درود بر شما بازدیدکنندگان عزیز پارسی , به وبسایت" تیم دانشجویی جهان تحصیل" خوش آمدید/حضور فعال در (انگلستان،هندوستان،پرتغال،مجارستان،سوئد،مالزی،نروژ،کانادا،دانمارک،استرالیا،قبرس،آمریکا)/اطلاعات و اطلاع رساني تيم جهان تحصيل ،فقط از طريق اين وبسايت و فيس بوک ما منتشر خواهد شد و هيچ گونه آدرسي مربوط به ما نيست صفحه اصلي > اقامت در سوئد 
اقامت در سوئد

 سلام   مهم***

اخیراً پارلمان سوئد قانونی را تصویب كرده است كه بر اساس آن شهروندان كشورهای دیگر می‌توانند با پیدا كردن كار تمام وقت رسمی در سوئد ویزای اقامت دو ساله دریافت نمایند و در صورت ادامه‌ی همكاری با كارفرما این ویزا دو سال دیگر قابل تمدید است و در صورتی كه مهاجر پس از چهار سال همچنان دارای كار باشد می‌تواند تقاضای اقامت دایم (PUT) دهد. اقامت دایم حتی در صورت بیكاری مهاجر لغو نخواهد شد.

چنانچه مهاجر پنج سال در سوئد كار كند می تواند گذرنامه ی سوئدی دریافت كند و شهروند رسمی سوئد شود.

خانواده (همسر و فرزندان زیر سن قانونی) فردی که از سوئد ویزای مهاجرت بر اساس کار دریافت می‌کند نیز امکان مهاجرت به سوئد را خواهند داشت.

مهاجری که کار خود را در سوئد از دست بدهد سه ماه فرصت خواهد داشت تا کار جدیدی پیدا کند، در غیر اینصورت ویزای کاری موقت خود را از دست داده و مجبور به ترک سوئد خواهد بود.

دانشجویان میهمان که در سوئد به تحصیل اشتغال دارند خواهند توانست پس از گذشته یک ترم از تحصیلاتشان در سوئد و بدون اینکه نیازی به ترک کشور داشته باشند تقاضای اقامت بر اساس کار تسلیم نمایند.

 

درخواست citizenship در سوئد:


برای ارائه درخواست اقامت دایم در سوئد شما باید دارای شرایط زیر باشید:

1- احراز هویت:

شما باید مدارک کافی در رابطه با هویت, تاریخ و محل تولد و کشور مادریتان ارئه نمایید. این عمل با ارائه پاسپورت عملی می باشد.در سایر موارد می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.migrationsverket.se/info/496_en.html

2- رسیدن به سن قانونی(18 سال تمام):

فرد درخواست دهنده باید 18 سال تمام داشته باشد.برای فرزندان زیر 18 سال والدین آنها باید درخواست ارائه کنند.در این مورد استثنائاتی هم وجود دارد که در لینک زیر می توانید مطالعه نمایید: http://www.migrationsverket.se/info/497_en.html

3- دارا بودن اجازه اقامت دایم در سوئد:

شما زمانی می توانید درخواست citizenship بدهید که دارای اجازه اقامت قانونی و دائمی در سوئد باشید.(اجازه اقامت دانشجویان دایمی نیست و در این دسته قرار نمی گیرد).برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجه شود: http://www.migrationsverket.se/info/498_en.html

4- زندگی در سوئد برای مدت مشخص:

جهت دریافت شهروندی سوئد شما باید مدت زمان معینی را در سوئد اقامت کرده باشید(به صورت قانونی).این مدت زمان بسته به شرایط شما می تواند متفاوت باشد.

برای شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا این مدت 5 سال هست.( مدت زمان تحصیل یا اقامت توریستی در زمره این مدت قرار نمی گیرد.) این 5 سال باید به طور دایم باشد.اما شما حق مسافرت به خارج از سوئد را دارا هستید (به طور موقت میتوانید در سایر کشورها باشید). برای اطلاع بیشتر و آگاهی از استثنائات به لینک زیر بروید: http://www.migrationsverket.se/info/499_en.html

5- دارای حسن سابقه زندگی در سوئد باشید:

شما در زمان اقامت دایم در سوئد باید شهروندی قانون مند باشید.در واقع هیچ سو پیشینه ای در مدت اقامت در سوئد نداشته باشید. در غیر این صورت یا درخواست شما رد میشود و یا مدت بیشتری باید در انتظار بمانید.راجع به جرایم و تاثیر آنها در این پروسه به لینک زیر بروید:

http://www.migrationsverket.se/info/500_en.html

6- در زمانی که تمامی این شرایط را دارا باشید می توانید درخواست شهروندی دهید.این درخواست توسط هیات مهاجرت سوئد بررسی شده و نتیجه آن به شما اطلاع داده میشود.درخواست شما برای تمامی افراد خانواده(همسر و فرزند زیر 18 سال) خواهد بود.

امیرعلی"

مطالب مرتبط
پیام کوتاه

ارسال برنامه

لینکهای مفید

                محل تبلیغات شما در اینجا

zwani.com myspace graphic comments

                    بازدید کنندگان آنلاین

 

.

 Copyright © 2008 jahantahsil.com - All rights reserved کپی برداری از مطالب تحت هیچ شرایطی مجاز نیست!