2016/05/03
لوگو

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 16599
 بازدید امروز : 759
 کل بازدید : 2552786
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
اروپا
Ielts

 

درود بر شما بازدیدکنندگان عزیز پارسی , به وبسایت" تیم دانشجویی جهان تحصیل" خوش آمدید. > در این وبسایت بیش از 290 صفحه ، اطلاعات در امور تحصیلی و زندگی از تجارب ما در 12 کشور ، نوشته شده است. > جهت ورود به اطلاعات کشور مورد نظر میتوانید روی پرچم یا لینک آن کلیک کرده و مطالب ارائه داده شده را مطالعه کنید. صفحه اصلي > قاره اروپا > سوئد > اقامت در سوئد 
اقامت در سوئد

 سلام   مهم***

اخیراً پارلمان سوئد قانونی را تصویب كرده است كه بر اساس آن شهروندان كشورهای دیگر می‌توانند با پیدا كردن كار تمام وقت رسمی در سوئد ویزای اقامت دو ساله دریافت نمایند و در صورت ادامه‌ی همكاری با كارفرما این ویزا دو سال دیگر قابل تمدید است و در صورتی كه مهاجر پس از چهار سال همچنان دارای كار باشد می‌تواند تقاضای اقامت دایم (PUT) دهد. اقامت دایم حتی در صورت بیكاری مهاجر لغو نخواهد شد.

چنانچه مهاجر پنج سال در سوئد كار كند می تواند گذرنامه ی سوئدی دریافت كند و شهروند رسمی سوئد شود.

خانواده (همسر و فرزندان زیر سن قانونی) فردی که از سوئد ویزای مهاجرت بر اساس کار دریافت می‌کند نیز امکان مهاجرت به سوئد را خواهند داشت.

مهاجری که کار خود را در سوئد از دست بدهد سه ماه فرصت خواهد داشت تا کار جدیدی پیدا کند، در غیر اینصورت ویزای کاری موقت خود را از دست داده و مجبور به ترک سوئد خواهد بود.

دانشجویان میهمان که در سوئد به تحصیل اشتغال دارند خواهند توانست پس از گذشته یک ترم از تحصیلاتشان در سوئد و بدون اینکه نیازی به ترک کشور داشته باشند تقاضای اقامت بر اساس کار تسلیم نمایند.

 

درخواست citizenship در سوئد:


برای ارائه درخواست اقامت دایم در سوئد شما باید دارای شرایط زیر باشید:

1- احراز هویت:

شما باید مدارک کافی در رابطه با هویت, تاریخ و محل تولد و کشور مادریتان ارئه نمایید. این عمل با ارائه پاسپورت عملی می باشد.در سایر موارد می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.migrationsverket.se/info/496_en.html

2- رسیدن به سن قانونی(18 سال تمام):

فرد درخواست دهنده باید 18 سال تمام داشته باشد.برای فرزندان زیر 18 سال والدین آنها باید درخواست ارائه کنند.در این مورد استثنائاتی هم وجود دارد که در لینک زیر می توانید مطالعه نمایید: http://www.migrationsverket.se/info/497_en.html

3- دارا بودن اجازه اقامت دایم در سوئد:

شما زمانی می توانید درخواست citizenship بدهید که دارای اجازه اقامت قانونی و دائمی در سوئد باشید.(اجازه اقامت دانشجویان دایمی نیست و در این دسته قرار نمی گیرد).برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجه شود: http://www.migrationsverket.se/info/498_en.html

4- زندگی در سوئد برای مدت مشخص:

جهت دریافت شهروندی سوئد شما باید مدت زمان معینی را در سوئد اقامت کرده باشید(به صورت قانونی).این مدت زمان بسته به شرایط شما می تواند متفاوت باشد.

برای شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا این مدت 5 سال هست.( مدت زمان تحصیل یا اقامت توریستی در زمره این مدت قرار نمی گیرد.) این 5 سال باید به طور دایم باشد.اما شما حق مسافرت به خارج از سوئد را دارا هستید (به طور موقت میتوانید در سایر کشورها باشید). برای اطلاع بیشتر و آگاهی از استثنائات به لینک زیر بروید: http://www.migrationsverket.se/info/499_en.html

5- دارای حسن سابقه زندگی در سوئد باشید:

شما در زمان اقامت دایم در سوئد باید شهروندی قانون مند باشید.در واقع هیچ سو پیشینه ای در مدت اقامت در سوئد نداشته باشید. در غیر این صورت یا درخواست شما رد میشود و یا مدت بیشتری باید در انتظار بمانید.راجع به جرایم و تاثیر آنها در این پروسه به لینک زیر بروید:

http://www.migrationsverket.se/info/500_en.html

6- در زمانی که تمامی این شرایط را دارا باشید می توانید درخواست شهروندی دهید.این درخواست توسط هیات مهاجرت سوئد بررسی شده و نتیجه آن به شما اطلاع داده میشود.درخواست شما برای تمامی افراد خانواده(همسر و فرزند زیر 18 سال) خواهد بود.

امیرعلی"

سوئد

 Copyright © 2008 jahantahsil.com - All rights reserved کپی برداری از مطالب تحت هیچ شرایطی مجاز نیست!