دوشنبه, 09 دسامبر 2019
لوگو


                       EN      FR      PR                           

  •   e.mail:jahantahsil@gmail.com   
  •            ID Skype :      Jahantahsil     
  •            Telegram :   @Jahantahsil     
  •        Whats app: +46-765196808     
  •           تماس رایگان و  سریع با تیم            

اروپا
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 196 | بازدید امروز : 1756 | کل بازدید : 3790142 | بازدیدکنندگان آنلاين : 10 
به وبسایت تیم دانشجویی جهان تحصیل خوش آمدید. * WWW.JAHANTAHSIL.COM بازدیدکننده عزیز، در نظر داشته باشید که کلیه تعهدات از قبیل انعقاد توافق نامه ها (قراردادها) فقط در صورتی که از ایمیل jahantahsil@gmail.com ارسال شود دارای ارزش است. و هیچ نماینده ای ، با نام جهان تحصیل ،اجازه دریافت مبلغ و انعفاد قرارداد را ندارد.صفحه اصلی > اروپا > بلژیک > مدارک ویزای تحصیلی بلژیک 
مدارک ویزای تحصیلی بلژیک

درود یر شما که مرحله اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظزتون در بلژیک رو گذروندید و پذیرش دانشگاهی یا دعوت نامتون رو به سلامتی گرفتید و قدم آخر برای ورود به کشور بلژیک رو دارید طی میکنید . در این پست چگونه و با چه مدارکی باید ویزای دانشجویی تون رو در سفارت بلژیک اپلای کنید رو توضیح میدم.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای بلژیک

  • ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ ﻋﺩﺩ ﮐﭘﯽ
  • دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)
  • هزینه درخواست ویزا

اصل و یک سری کپی از مدارک زیر (اصل مدارک به متقاضی بازگردانده می‌شود) باید ارائه شود:

  • پاسپورت ملی فرد متقاضی که حداقل باید ۳ ماه بعد از تاریخ ویزا،‌ اعتبار داشته باشد. به همراه کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ پاسپورت و همه صفحاتی که ویزا و مهر دارد.
  •  ترجمه شناسنامه
  • شرح سفر شامل برنامه زمانی و مکان‌هایی که مایل به بازدید از آنها هستید.
  • ارائه مدارک مبنی بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (۹۵ یورو بابت هر روز اقامت)
  • رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت
  • رزرو بلیت هواپیما مطابق با سفر
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر (با پوشش ۳۰۰۰ یورو)
  • مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضیا

جهان تحصیل/امیرعلی/بلژیک

تحصیل ،زندگی،کار در بلژیک

----