يكشنبه, 21 ژوئيه 2019
لوگو

           

               EN      FR     PR      


@EMAIL:Jahantahsil

gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil

 

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 120
 بازدید امروز : 1717
 کل بازدید : 3567844
 بازدیدکنندگان آنلاين : 14
اروپا
تماس فوری- نرخ ارز

 

به وبسایت تیم دانشجویی جهان تحصیل خوش آمدید. * WWW.JAHANTAHSIL.COM بازدیدکننده عزیز، در نظر داشته باشید که کلیه تعهدات از قبیل انعقاد توافق نامه ها (قراردادها) فقط در صورتی که از ایمیل jahantahsil@gmail.com ارسال شود دارای ارزش است. و هیچ نماینده ای ، با نام جهان تحصیل ،اجازه دریافت مبلغ و انعفاد قرارداد را ندارد.صفحه اصلی > اروپا > بلژیک > مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در بلژیک 
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در بلژیک

درود یر شما که مرحله اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظزتون در بلژیک رو گذروندید و پذیرش دانشگاهی یا دعوت نامتون رو به سلامتی گرفتید و قدم آخر برای ورود به کشور بلژیک رو دارید طی میکنید . در این پست چگونه و با چه مدارکی باید ویزای دانشجویی تون رو در سفارت بلژیک اپلای کنید رو توضیح میدم.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای بلژیک

  • ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ ﻋﺩﺩ ﮐﭘﯽ
  • دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)
  • هزینه درخواست ویزا

اصل و یک سری کپی از مدارک زیر (اصل مدارک به متقاضی بازگردانده می‌شود) باید ارائه شود:

  • پاسپورت ملی فرد متقاضی که حداقل باید ۳ ماه بعد از تاریخ ویزا،‌ اعتبار داشته باشد. به همراه کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ پاسپورت و همه صفحاتی که ویزا و مهر دارد.
  •  ترجمه شناسنامه
  • شرح سفر شامل برنامه زمانی و مکان‌هایی که مایل به بازدید از آنها هستید.
  • ارائه مدارک مبنی بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (۹۵ یورو بابت هر روز اقامت)
  • رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت
  • رزرو بلیت هواپیما مطابق با سفر
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر (با پوشش ۳۰۰۰ یورو)
  • مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضیا

جهان تحصیل/امیرعلی/بلژیک

Contacts us  / Map  / Home page / About us

 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com