شنبه, 17 نوامبر 2018
لوگو

 تماس با تیم جهان تحصیل

   Jahantahsil@gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 302
 بازدید امروز : 806
 کل بازدید : 3399882
 بازدیدکنندگان آنلاين : 17
اروپا
تماس فوری- نرخ ارز

 

""همه امور با تخفیف ویژه45% "" به وبسایت تیم دانشجویی جهان تحصیل خوش آمدید. انجام امور اخذ پذیرش تحصیلی در کشورهای سوئد(در مقاطع لیسانس،ارشد،(دکتری بورسیه) و کالج زبان- مالزی(تمامی مقاطع تحصیلی )-نروژ(لیسانس ، ارشد)-کانادا(لیسانس ، ارشد) -هندوستان(تمامی مقاطع تحصیلی)-فرانسه(ارشد و (دکتری بورسیه)-آمریکا(فقط تحصیلی) - انگلستان(دانشگاه ها و کالج های زبان)دانمارک(ارشد . دکتری)-بلژیک(ارشد و دکتری و کالج زبان فرانسوی)- آلمان( لیسانس،ارشد(مشروط بر دوره زبان-بدون داشتن مدرک زبان ) دکتری(بورسیه) - و اوکراین در ( مقاطع دیپلم-لیسانس-ارشد -پزشکی-دندانپزشکی-داروسازی (با کمترین هزینه در اروپا ) و انجام امور مربوط به Blue Card (کارت آبی در 9 کشور ) و کاری در کشور های آلمان-سوئد-پرتغال-هندوستان- فرانسه-بلژیک و اوکراین توسط تیم مقیم جهان تحصیل در 11 کشور با 45% تخفیف ویژه برای سال 2018 -2019 . ""همه امور تخفیف ویژه45%""صفحه اصلی > قاره اروپا >  Blue card > ویزا-اعضای خانواده 
ویزا-اعضای خانواده

درود بر شما

اکدام فراد را میتوانید  با  خودتان پبه همراه ببرید:

-همسر شما

-کودکان (کمتر از 16 سال-  از قوانین دیگر برای کودکان بالای 16 سال استفاده می شود)

-شریک احساسی ( ...)

-فرزندان همسر شما یا...

-اقوام دیگر وابسته به شما

 

شرط بردن خانواده به چه شکلی هست ؟

شما برای تأیید مجوز اعضای خانواده خود، با ارائه:

 

-منابع مالی کافی

-محل مناسب (فضای کافی برای همه اعضای خانواده)

-بیمه سلامت

-اسناد آنها باید براساس شرایط سفارت یا کنسولگری مناسب باشد.

-هنگامی که شما شروع به کار کردید ، خانواده تان مجوز دریافت می کنند، پس از ورود آنها به حقوق مشابه حقوق بقیه شهروندان دسترسی خواهند داشت - حقوق تحصیل، کار و زندگی.

 

اعضای خانواده: مدارک مورد نیاز 

 

-گواهی ثبت یا مدرک محل اقامت شما

-اثبات رابطه خانوادگی (ازدواج یا گواهی تولد، بسته به  نوع رابطه)

-برای کودکان یا نوه ها - سن 21 

-برای پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ - اثبات وابستگی به شما

-برای سایر اعضای خانواده - اثبات وابستگی به شما، شرایط سلامتی و غیره

-همکاران غیر مجرد - اثبات رابطه طولانی مدت با شما

-در صورت دستیابی، اجازه اقامت برای حداکثر 5 سال معتبر است.

 

نکته: اعضای خانواده ملزم به صحبت کردن زبان قبل از رفتن به کشور میزبان اتحادیه اروپا نیستند، اگرچه دسترسی سریع تر به اشتغال توسط افرادی که به زبان صحبت می کنند، به ویژه سطح B1، لذت می برند.

ارتباط و ثبت نام  : Email: jahantahsil@gmail.com

تیم دانشجویی جهان تحصیل

آلمان

The Student Team Of JahanTahsil

At the moment we active in 14 countries such as

Australia - Sweden - Malaysia - Norway - Portugal - Denmark - Cyprus - Netherlands - Canada - India -French-Belgium - America and the UK
Contacts us  / Map  / Home page / About us
 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com