چهارشنبه, 20 نوامبر 2019
لوگو

           

               EN      FR     PR      


@EMAIL:Jahantahsil

gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil

 

 تماس رایگان و  سریع با تیم

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 10483
 بازدید امروز : 662
 کل بازدید : 3758767
 بازدیدکنندگان آنلاين : 13
اروپا
تماس فوری- نرخ ارز
به وبسایت تیم دانشجویی جهان تحصیل خوش آمدید. * WWW.JAHANTAHSIL.COM بازدیدکننده عزیز، در نظر داشته باشید که کلیه تعهدات از قبیل انعقاد توافق نامه ها (قراردادها) فقط در صورتی که از ایمیل jahantahsil@gmail.com ارسال شود دارای ارزش است. و هیچ نماینده ای ، با نام جهان تحصیل ،اجازه دریافت مبلغ و انعفاد قرارداد را ندارد.صفحه اصلی > اروپا > سوئد > ویزای تحصیل در سوئد  
ویزای تحصیل در سوئد

درود بر دوستانی که پذیرش تحصیلی خودشان رو از دانشگاه مورد نظرشون اخذ کردند  وحال نوبت اجازه ورود(ویزا) به کشور سوئد هست که به یاری خدای بزرگ این مرحله هم با پیروزی پشت سر خواهند گذاشت.


مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت دانشجویی - February 2013

  • فرم درخواست اقامت دانشجویی (فرم شماره 105031 )باید کامل و به زبان انگلیسی و یا سوئدی پر شود.

  • جوابهای خود را با ماشین تحریر تایپ کرده و یا با حروف خوانا بنویسید. مدارک زیر را همراه فرم درخواست خود داشته باشید:

  • پذیرش دانشگاه، در صورت نبودن اصل پذیرش، مدرک مربوطه میتواند کپی باشد.

  • گواهی حساب بانکی بنام شخص متقاضی، به این منظور باید از بانکی که در آن حساب دارید، نامه ای به زبان انگلیسی بگیرید که در آن موجودی حساب شما به همراه نرخ برابری روز ارزهای رایج ، دلار، یورو، و یا کرون سوئد ذکر شده باشد. لازم به توضیح است که حداقل موجودی شما برای هر ماه اقامت در سوئد، 7300 کرون می باشد.

  • یک قطعه عکس جدید رتوش نشده برای هر متقاضی، عکسها باید 6*4 سفید باشند. حجاب خانمها نباید به گونه ای باشد که صورت را بپوشاند از تاریخ عکسها نباید بیشتراز 6ماه گذشته باشد.

  • گذرنامه معتبر و کپی هفت صفحه اول و صفحات حاوی مهر و ویزا. گذرنامه می بایست حداقل 1سال، اعتبار داشته باشد. گذرنامه می بایست توسط دارنده گذرنامه امضا شده باشد.

  • رسید بانکی هزینه درخواست اقامت دانشجویی، که باید مبلغ 6.000.000 ريال به شماره حساب 1-20202020-8100-224  بانک پاسارگاد، واریز نموده .این پرداخت در همه شعب بانک پاسارگاد انجام پذیر است و اصل رسید همراه با فرم درخواست، تحویل سفارت گردد.

  • گواهی بیمه: اگر طول دوره تحصیلی یک سال و یا کمتر از یک سال باشد، می بایست برابر با مدت دوره مربوطه، بیمه دانشجویی داشته باشید. کپی گواهی بیمه را به همراه مدارک به سفارت تحویل دهید.

در صورت داشتن همراه:

  • می بایست فرم همراه برای همراهان(co-applicant)تکمیل گردد.  

  • هزینه درخواست برای همراهان بالای 18سال 6.000.000  ريال و زیر 18سال 3.000.000  ريال می باشد.

  • ترجمه رسمی عقد نامه و شناسنامه خود و همراهان به همراه ارائه اصل مدارک ضروری می باشد .

  • گواهی حساب بانکی برای همرامان نیز باید ارایه شود. لازم به توضیح است که حداقل موجودی برای هر کدام از همراهان، نصف مبلغ مورد نیاز برای خود متقاضی می باشد.

  • اگر طول دوره تحصیلی شما یک سال و یا کمتر از یک سال باشد، گواهی بیمه می بایست برابر با مدت دوره مربوطه برای همراهان نیز ضمیمه شود.

زمان مراجعه به سفارت:  روزهای یکشنبه تا چهارشنبه: ساعت 8 الی 13

زمان پاسخ گویی: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه: ساعت 14 تا 16

شماره تلفن سفارت جهت تماس: 021.23712200

شماره فکس: 021.22286021

سایت اداره مهاجرت سوئد: www.migrationsverket.se

سایت سفارت سوئد در تهران: www.swedenabroad.com/tehran

آدرس سفارت: تهران، خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش نسترن، پلاک 27


بدرود / سفر خوبی داشته یاشید- تیم دانشجویی جهان تحصیل

سوئد
Contacts us  / Map  / Home page / About us

 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com

© Copyright 2008-2019  All Rights Reserved.