سه شنبه, 12 نوامبر 2019
لوگو

           

               EN      FR     PR      


@EMAIL:Jahantahsil

gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil

 

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 13359
 بازدید امروز : 691
 کل بازدید : 3749983
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
اروپا
تماس فوری- نرخ ارز

 

به وبسایت تیم دانشجویی جهان تحصیل خوش آمدید. * WWW.JAHANTAHSIL.COM بازدیدکننده عزیز، در نظر داشته باشید که کلیه تعهدات از قبیل انعقاد توافق نامه ها (قراردادها) فقط در صورتی که از ایمیل jahantahsil@gmail.com ارسال شود دارای ارزش است. و هیچ نماینده ای ، با نام جهان تحصیل ،اجازه دریافت مبلغ و انعفاد قرارداد را ندارد.صفحه اصلی > اروپا > نروژ > ویزای تحصیل در نروژ  
ویزای تحصیل در نروژ

درود / دوستان در این بخش شما را با نکات و آخرین قوانین جدید  یا قدیمی که در سفارت نروژ  در حال اجرا است آشنا میکنیم:

تمامی موارد به ترتیب آخرین تاریخ اعلامیه ذکر میشود:

  • متقاضیان محترم ویزا شنگن، لطفاً توجه داشته باشید ویزای آنها بر طبق تاریخ ذکر شده در دعوتنامه و گارانتی فرم میباشد.
  • از تاریخ 11 آبان 1391 تمام هزینه ویزا فقط به یورو دریافت میشود.
  • تغییرات VIS اعمال شده در بخش ویزا:   از تاریخ 12 مهرماه 1391 متقاضیان اخذ ویزا، برای گرفتن عکس وانگشت نگاری باید شخصاً به سفارت مراجعه فرمایند بدون درنظرگرفتن سابقه سفرهای گذشته ای که داشته اند. این قانون برای تمام سفارتهای شنگن در ایران است.
  • متقاضیان ویزا ممکن است با زمان طولانی تری برای اخذ ویزا مواجه شوند اما سفارت تلاش خودش را  خواهد کرد که زمان بندی موجود را حفظ کند.
  • از تاریخ11 آبان 1391  عملکرد ویزا به قطع برق یا مشکلات کامپیوتری حساسیت بیشتری خواهد داشت، پرونده تا رفع کامل مشکل و اتمام مرحل مصاحبه قابل دسترسی نخواهد بود.
  • از تاریخ 30 مرداد 1391 ارائه بلیط و نقص مدارک فقط روزهای یکشنبه تا جهارشنبه بین 9 تا 12 مقدور میباشد.
  • هزینه اخذ ویزا: از 1 ژانویه 2012
  1. درخواست برای اجازه اقامت موقت و یا تمدید مجوز ، NOK 2 500.
  2. درخواست برای مجوز گروهی برای اولین بار و یا تمدید مجوز گروهی، NOK 1 100 هر کارمند.
  3. درخواست برای بار اول و اجازه اقامت برای یک عضو خانواده یا یک فرم درخواست برای تجدید  مجوز منقضی شده، NOK 3 700.
  4. (اجازه اقامت دائم )تمدید اجازه اقامت موقت برای یک عضو خانواده، NOK 1 100.
  • از تاریخ اول نوامبر 2012 (یازده آبان1391) تقاضای اقامت جهت الحاق به خانواده فقط در روزهای یکشنبه امکان پذیر میباشد.
  • درصورتیکه درخواست اقامت شما پذیرفته شده باشد، سفارت نروژ ویزای 7 روز صادر مینماید ومتقاضی موظف است که ظرف این 7 روز خود را به اداره پلیس نروژ معرفی نماید و برگه اقامت خود را دریافت کند.
  • در نظر داشته باشید که سفارت این حق را برای خود محفوظ میدارد که در صورت نیاز، سوالات و مدارک بیشتری از آنچه ذکر شده، را از متقاضی بخواهد.
  • درصورتیکه با ویزای کوتاه مدت شما موافقت شده باشد و پاسپورت نزد متقاضی است، حداقل 5 روز قبل از سفر لطفاً با در دست داشتن مدارک ذیل در روزهای یکشنبه الی چهارشنبه بین ساعت نه الی یازده و چهل و پنج دقیقه به سفارت نروژ مراجعه فرمایید. هر شخص دیگری میتواند این مدارک را از طرف شما ارائه دهد. به همراه داشتن شناسنامه یا کارت ملی صاحب گذرنامه برای این شخص الزامی میباشد. (لطفا مدارک ذکر شده را سه ماه قبل از پرواز خود به سفارت ارائه ندهید.)

  1. -اصل گذرنامه معتبر(گذرنامه باید حداقل سه ماه بعد از آخرین تاریخ خروج از محدوده شنگن معتبر باشد)
  2. -اصل بلیط رفت و برگشت به مقصد نروژ به تعداد روز ویزا یا کمتر  به همراه کپی آن.
  3. بلیط های که تعداد روز آن  بیشتر از تعداد روز ویزا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نخواهند شد
  4. -اصل رسید پول پرداخت شده
  • زمانیکه با درخواست ویزای شما در این سفارت موافقت نشود، نامه تصمیم گیری شده توسط سفارت نروژ در تهران به پیوست پاسپورت متقاضی است. از زمان دریافت این نامه حق تجدیدنظر در مدت مقرر محفوظ میماند. متقاضی میتواند شخص دیگری را به عنوان وکیل خود اعلام نماید.

امیدواریم که برای هموطنای عزیز مفید واقع شده باشد.بدرود/ تیم دانشجویی جهان تحصیل

Contacts us  / Map  / Home page / About us

 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com