پنجشنبه, 19 اُكتبر 2017
لوگو

 تماس با تیم جهان تحصیل

   Jahantahsil@gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 11997
 بازدید امروز : 324
 کل بازدید : 3060491
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
اروپا
تماس فوری- نرخ ارز

 

درود بر شما بازدیدکنندگان عزیز پارسی , به وبسایت" تیم دانشجویی جهان تحصیل" خوش آمدید. > این وبسایت حاوی 400 صفحه ، اطلاعات مربوط به امور تحصیلی ، زندگی و کار در 14 کشور میباشد / کلیه امور و ارتباطات کاملا رایگان بوده و نلاش داریم در حد امکان شما را بدون هزینه های گزاف به دانشگاه یا کشور مورد نظرتان جهت ورود کمک کنیم.صفحه اصلي > قاره اروپا > نروژ > ویزای تحصیل در نروژ  
ویزای تحصیل در نروژ

درود / دوستان در این بخش شما را با نکات و آخرین قوانین جدید  یا قدیمی که در سفارت نروژ  در حال اجرا است آشنا میکنیم:

تمامی موارد به ترتیب آخرین تاریخ اعلامیه ذکر میشود:

  • متقاضیان محترم ویزا شنگن، لطفاً توجه داشته باشید ویزای آنها بر طبق تاریخ ذکر شده در دعوتنامه و گارانتی فرم میباشد.
  • از تاریخ 11 آبان 1391 تمام هزینه ویزا فقط به یورو دریافت میشود.
  • تغییرات VIS اعمال شده در بخش ویزا:   از تاریخ 12 مهرماه 1391 متقاضیان اخذ ویزا، برای گرفتن عکس وانگشت نگاری باید شخصاً به سفارت مراجعه فرمایند بدون درنظرگرفتن سابقه سفرهای گذشته ای که داشته اند. این قانون برای تمام سفارتهای شنگن در ایران است.
  • متقاضیان ویزا ممکن است با زمان طولانی تری برای اخذ ویزا مواجه شوند اما سفارت تلاش خودش را  خواهد کرد که زمان بندی موجود را حفظ کند.
  • از تاریخ11 آبان 1391  عملکرد ویزا به قطع برق یا مشکلات کامپیوتری حساسیت بیشتری خواهد داشت، پرونده تا رفع کامل مشکل و اتمام مرحل مصاحبه قابل دسترسی نخواهد بود.
  • از تاریخ 30 مرداد 1391 ارائه بلیط و نقص مدارک فقط روزهای یکشنبه تا جهارشنبه بین 9 تا 12 مقدور میباشد.
  • هزینه اخذ ویزا: از 1 ژانویه 2012
  1. درخواست برای اجازه اقامت موقت و یا تمدید مجوز ، NOK 2 500.
  2. درخواست برای مجوز گروهی برای اولین بار و یا تمدید مجوز گروهی، NOK 1 100 هر کارمند.
  3. درخواست برای بار اول و اجازه اقامت برای یک عضو خانواده یا یک فرم درخواست برای تجدید  مجوز منقضی شده، NOK 3 700.
  4. (اجازه اقامت دائم )تمدید اجازه اقامت موقت برای یک عضو خانواده، NOK 1 100.
  • از تاریخ اول نوامبر 2012 (یازده آبان1391) تقاضای اقامت جهت الحاق به خانواده فقط در روزهای یکشنبه امکان پذیر میباشد.
  • درصورتیکه درخواست اقامت شما پذیرفته شده باشد، سفارت نروژ ویزای 7 روز صادر مینماید ومتقاضی موظف است که ظرف این 7 روز خود را به اداره پلیس نروژ معرفی نماید و برگه اقامت خود را دریافت کند.
  • در نظر داشته باشید که سفارت این حق را برای خود محفوظ میدارد که در صورت نیاز، سوالات و مدارک بیشتری از آنچه ذکر شده، را از متقاضی بخواهد.
  • درصورتیکه با ویزای کوتاه مدت شما موافقت شده باشد و پاسپورت نزد متقاضی است، حداقل 5 روز قبل از سفر لطفاً با در دست داشتن مدارک ذیل در روزهای یکشنبه الی چهارشنبه بین ساعت نه الی یازده و چهل و پنج دقیقه به سفارت نروژ مراجعه فرمایید. هر شخص دیگری میتواند این مدارک را از طرف شما ارائه دهد. به همراه داشتن شناسنامه یا کارت ملی صاحب گذرنامه برای این شخص الزامی میباشد. (لطفا مدارک ذکر شده را سه ماه قبل از پرواز خود به سفارت ارائه ندهید.)

  1. -اصل گذرنامه معتبر(گذرنامه باید حداقل سه ماه بعد از آخرین تاریخ خروج از محدوده شنگن معتبر باشد)
  2. -اصل بلیط رفت و برگشت به مقصد نروژ به تعداد روز ویزا یا کمتر  به همراه کپی آن.
  3. بلیط های که تعداد روز آن  بیشتر از تعداد روز ویزا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نخواهند شد
  4. -اصل رسید پول پرداخت شده
  • زمانیکه با درخواست ویزای شما در این سفارت موافقت نشود، نامه تصمیم گیری شده توسط سفارت نروژ در تهران به پیوست پاسپورت متقاضی است. از زمان دریافت این نامه حق تجدیدنظر در مدت مقرر محفوظ میماند. متقاضی میتواند شخص دیگری را به عنوان وکیل خود اعلام نماید.

امیدواریم که برای هموطنای عزیز مفید واقع شده باشد.بدرود/ تیم دانشجویی جهان تحصیل

The Student Team Of JahanTahsil

At the moment we active in 14 countries such as

Australia - Sweden - Malaysia - Norway - Portugal - Denmark - Cyprus - Netherlands - Canada - India -French-Belgium - America and the UK
Contacts us  / Map  / Home page / About us
 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com