يكشنبه, 20 اوت 2017
لوگو

 تماس با تیم جهان تحصیل

   Jahantahsil@gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 22722
 بازدید امروز : 108
 کل بازدید : 3000866
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
اروپا
تماس فوری- نرخ ارز

 

درود بر شما بازدیدکنندگان عزیز پارسی , به وبسایت" تیم دانشجویی جهان تحصیل" خوش آمدید. > این وبسایت حاوی 400 صفحه ، اطلاعات مربوط به امور تحصیلی ، زندگی و کار در 14 کشور میباشد / کلیه امور و ارتباطات کاملا رایگان بوده و نلاش داریم در حد امکان شما را بدون هزینه های گزاف به دانشگاه یا کشور مورد نظرتان جهت ورود کمک کنیم.صفحه اصلي > قاره اروپا > سوئد > دوره زبان انگلیسی در سوئد  
دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان در سوئد

تیتر امروز ما فکر کنم خیلی هارو خوش حال کنه... ورود به سوئد ولی این بار بدون مدرک زبان

درود بر شما بازدید کنندگان جهان تحصیل "با توجه به رایزنی های فراوان با دانشگاهیان  و دوستان ،بالاخره موفق شدیم مشکل دوستانی که مایل به تحصیل در سوئد هستند ولی مدرک آیلتس یا تافل ندارند رو حل کنیم.برای اینکه شما بتونید مشکل نداشتن مدرک زبان خودتون رو حل کنید میتونید ابتدا در این دوره زبان شرکت کنید و بعد از اخذ مدرک زبانتون راهی دانشگاه بشید.

خوب راه حل چیست؟

گذروندن دوره زبان انگلیسی  در سوئد با ویزای تضمینی

خوب دوستان یه توضیح مختصری درباره این دوره بهتون میدیم....

محل برگذاری این دوره: این دوره در یکی از لینکهای دانشگاه  فولک در شهر مالمو که در نزدیکی شهر لوند هستش برگذار میشه.

مدت دوره :10ماه

هزینه این دوره : 45000 کرون  (هر کرون حدودا  صرافی تومان)

ویزا :  با پذیرش این دوره میتونید در سفارت سوئد در ایران ویزا بگیرید.

خدمات جانبی(رایگان) :

1- منابع درسی

2-یک وعده غذا

3-سمینار آموزشگاهی

4- آشنایی با فرهنگ اروپا 

5-گذروندن 2 سطح از زبان سوئدی

6- و در نهایت برگذاری امتحانات آیلتس با مبلغ ناچیزی

شروع کلاس :  4 بار در سال

مهلت ثبت نام : 2 ماه قبل از شروع کلاس ها 

هزینه بررسی مدارک و صدور پذیرش : 900 کرون (هر کرون حدودا صرافی تومان)

نکته: بعد از صدور پذیرش و اقدام برای صدور ویزا باید 50% از کل شهریه را به دانشگاه واریز کنید.

چه افرادی میتونند در این دوره ثبت نام کنند: تمامی افرادی که 18 سال را دارند  و به بالا

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1- پاسپورت با بیش از 6 ماه اعتبار

2-مدارک تحصیلی ترجمه شده

3-یک قطعه عکس

4- 900 کرون پول

طریقه ارسال مدارک: با ما در تماس باشید

نکته: در صورتی که همسر مرد یا زن هر 2 متقاضی باشند میتونیم واسشون تخفیف بگیریم.

سعی کردیم خلاصه ولی مفید اطلاعات تکمیلی رو خدمدتون ارائه بدیم ،باز هم اگه سوالی داشتید از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.

امیدواریم تونسته باشیم اطلاعات مورد دلخواهتون رو ، منتشر کرده باشیم

مخلصیم    / جهان تحصیل

سوئد

The Student Team Of JahanTahsil

At the moment we active in 14 countries such as

Australia - Sweden - Malaysia - Norway - Portugal - Denmark - Cyprus - Netherlands - Canada - India -French-Belgium - America and the UK
Contacts us  / Map  / Home page / About us
 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com