جمعه, 18 اوت 2017
لوگو

 تماس با تیم جهان تحصیل

   Jahantahsil@gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 4526
 بازدید امروز : 1027
 کل بازدید : 2999565
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
آسیا
تماس قوری-آیلتس

 

درود بر شما بازدیدکنندگان عزیز پارسی , به وبسایت" تیم دانشجویی جهان تحصیل" خوش آمدید. > این وبسایت حاوی 400 صفحه ، اطلاعات مربوط به امور تحصیلی ، زندگی و کار در 14 کشور میباشد / کلیه امور و ارتباطات کاملا رایگان بوده و نلاش داریم در حد امکان شما را بدون هزینه های گزاف به دانشگاه یا کشور مورد نظرتان جهت ورود کمک کنیم.صفحه اصلي > قاره آسیا > مالزی  > ورود اول به مالزی 
ورود اول به مالزی

سلام  خلاصه و مفید درباره ویزای مالزی  در اختیار شما

 

پيش از اين مسافران ايراني مالزي تنها مي‌توانستند در بدو ورود از يك ويزاي دو هفته‌اي توريستي بهره‌مند شوند ولي با قانون جديد به مسافران ايراني مالزي در بدو ورود يك ويزاي سه ماهه اعطا خواهد شد. اين در حالي است كه اداره رواديد مالزي اين هفته اعلام كرد كه 20 هزار نفر از مسافراني كه طي سال گذشته با ويزاي توريستي از كشورهاي مختلف وارد مالزي شده‌اند از بازگشت به كشورشان خودداري كرده‌اند. از اين رو اين اداره اعطاي ويزاي توريستي به مسافراني كه از جنوب هند به مالزي مي‌آيند را تا روشن شدن تكليف مسافران قبلي كه در مالزي مانده‌اند، متوقف كرد. پيش از آن نيز مالزي محدوديت‌هايي را براي اعطاي ويزاي كار به برخي از كشورها به دليل روشن نبودن تكليف مسافران قبلي به حالت تعليق درآورده بود. علي‌رغم اين مشكلات و با بررسي اين موضوع كه عدم بازگشت در بين مسافران ايراني نزديك به صفر است اين تصميم جديد را اتخاذ كرده است. مالزي مجازات‌ بسيار شديدي براي اقامت بدون مجوز در اين كشور اعمال مي‌كند كه ميزان آن بين 10 هزار رينگيت مالزي جريمه نقدي و 5 سال حبس و اخراج از اين كشور است كه حد آن به وسيله قاضي مشخص مي‌شود.

براي تهيه ويزاي Single Entery ، مدارك زيررابهمراه مبلغ 62000 ریال پول نقد به آدرس سفارت مالزي ميبريد وبعدازتحويل مدارك ، حدود 6 7روز بعد ويزاي شما آماده خواهد بود .

مدارك :

يك عكس 3*4

دعوت نامه یا پذیرش دانشگاه و کپی آن

برگه تمکن مالي بانك ( ضمانت بانكي ) معادل 6000 دلار(معادل شش میلیون تومان) که در حساب شخص متقاضی یا پدر وی به زبان انگلیسی موجود باشد، این رسید می تواند به ریال باشد.

اصل و كپي صفحه اول پاسپورت

اصل بلیط (رفت) یا رزرو بلیط و کپی آن

آدرس سفارت : خيابان ولنجك - بين خيابان هجدهم و بيستم - پلاك 46

مراجعه روزهای یکشنبه الی پنجشنبه، 9-12 صبح تلفن: 3-22404081

بعد از ثبت نام در دانشگاه ، ویزای شما توسط دانشگاه به ویزای دانشجویی (Multi Entry) یک یا دوساله تبدیل خواهد شد.

امیرعلی"

هدوستان
مالزی

The Student Team Of JahanTahsil

At the moment we active in 14 countries such as

Australia - Sweden - Malaysia - Norway - Portugal - Denmark - Cyprus - Netherlands - Canada - India -French-Belgium - America and the UK
Contacts us  / Map  / Home page / About us
 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com