جمعه, 15 دسامبر 2017
لوگو

 تماس با تیم جهان تحصیل

   Jahantahsil@gmail.com

ID Skype :  Jahantahsil

Telegram : @Jahantahsil


آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 9171
 بازدید امروز : 562
 کل بازدید : 3118303
 بازدیدکنندگان آنلاين : 28
آسیا
تماس قوری-آیلتس

 

درود بر شما بازدیدکنندگان عزیز پارسی , به وبسایت" تیم دانشجویی جهان تحصیل" خوش آمدید. > این وبسایت حاوی 400 صفحه ، اطلاعات مربوط به امور تحصیلی ، زندگی و کار در 14 کشور میباشد / کلیه امور و ارتباطات کاملا رایگان بوده و نلاش داریم در حد امکان شما را بدون هزینه های گزاف به دانشگاه یا کشور مورد نظرتان جهت ورود کمک کنیم.صفحه اصلي > قاره آسیا > مالزی  > مدارک لازم ویزای مالزی 
مدارک لازم ویزای مالزی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مالزی

ویزای 90 روزه توریستی

این ویزا برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر میشود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی با شد و مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند:

1-بلیط رفت و برگشت حتما ok شده باشد.

2-حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.

3-هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.

4-اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری میباشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.

ویزای 2  ماهه:

 با دعوت نامه از مالزی برای گذر نامه ایرانی به مدت دو ماه ویزا صادر میشود این ویزا سه ماه اعتبار خروج دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می شود به مدت 2 ماه اجازه اقامت دارد.دانشجویان و کسانی که برای کار یا ... به مالزی میروند و قصد دارند که ویزای بلند مدت در مالزی برایشان صادر شود  باید از سفارت ویزای دو ماهه را بگیرند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی دو ماهه Social:

1-دعوت نامه یا پذیرش دانشگاه و کپی:

دعوت نامه اگر از طرف شرکت خصوصی باشد به همراه آن فرم های ثبت شرکت(فرم های شماره 9 و 13 و 24 و 49 ) ارسال شود.دعوت نامه میتواند به سفارش فاکس شود یا برای خود شخص ارسال شود.

دعوت نامه اگر از طرف شخص مالزیایی ارسال شود به همراه آن کپی ID Card  (کارت شناسایی) و اگر از طرف شخص ایرانی باشد به همراه آن کپی اقامت شخص نیز ارسال میشود. شماره فاکس سفارت:22417921

2-اصل پاسپورت و کپی صفحه اول آن

3-اصل بلیط(رفت) یا پرینت رزرو بلیط و کپی

4-یک قطعه عکس (ترجیحا 3*4)

هر کدام یک قطعه عکس مورد نیاز است.

5-تکمیل یک فرم سفارت که باید به زبان انگلیسی و توسط خود شخص متقاضی تکمیل و امضا شود.

6-هزینه ویزا برای هر گذرنامه 5600 تومان میباشد که با هزینه پیک 000/20 تومان به صورت  نقد دریافت میشود.

7-این قسمت مربوط به کسانی میشود که با پذیرش دانشگاه اقدام میکنند: گواهي اعلام موجودي حساب بانكي با مهر بانك ترجیحا به زبان انگليسي معادل حداقل 4500 دلار (معادل چهار میلیون تومان)که در حساب شخص متقاضی یا والدینش موجود باشد این رسید میتواند به ریال باشد.پرینت حساب نیز مورد قبول است.

* ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام میکنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود.ویزای کار نیز توسط کار فرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره  مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای  کار میشود.

افرادی که به هر دلیلی از مالزی deport  شده اند تا 6 ماه اجازه ورود به کشور مالزی را نخواهند داشت.

** مراجعه برای اخذ ویزا:روزهای یکشنبه الی پنجشنبه و فقط ساعت 12-9 صبح انجام میشود.

*** آدرس سفارت مالزي : تهران ، ولنجک ، بین خیابان 18 و 20 پلاک 46 تلفن : 3-22404081 ،‌ روزهاي يكشنبه تا پنج شنبه

اداره مهاجرت مالزی:

Ketua pengarah

Jabatan immigrates malasiya

(kementerian hal ehwal dalam negeri)

Tingkat 1-7 (podium Blok 2g4)

Present 2.pusat pentabiran kerajaan persekutuan

62550 putra java

Website: www.imi.gov.my

سفارت ایران در مالزی:

Tel:00603-42514824/5

Fax:00603-42562904


تیم دانشجویی جهان تحصیل

هدوستان
مالزی

The Student Team Of JahanTahsil

At the moment we active in 14 countries such as

Australia - Sweden - Malaysia - Norway - Portugal - Denmark - Cyprus - Netherlands - Canada - India -French-Belgium - America and the UK
Contacts us  / Map  / Home page / About us
 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com