چهارشنبه, 26 ژوئن 2019
persian-صفحه اصلی


  چاپ        ارسال به دوست

کانادا تمایل دارد دارندگان ویزای دانشجویی مقیم دائم شوند

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی

برخلاف دشوارتر شدن شرایط روشهای اقامت دائم کانادا، به نظر می رسد دولت کانادا به مراتب آسان تر از قبل برای متقاضیان خارجی از جمله ایرانیان ویزای دانشجویی صادر می کند. برای اخذ ویزای دانشجویی، متقاضیان باید ابتدا از یک موسسه آموزشی در کانادا پذیرش بگیرند. ویزای دانشجویی از نوع ویزاهای موقت بوده و در حالت عادی پس از اتمام دوره آموزشی منقضی شده و دارندگان ویزای دانشجویی باید به کشور خود بازگردند. اما از آنجا که دولت فعلی کانادا به مقوله مهاجرت و تاثیرات مثبت آن به ویژه بر اقتصاد کشور ارزش زیادی قائل است، تمایل زیادی به اقامت دائمی فارغ التحصیلان خارجی در کانادا دارد.

بر اساس قوانین فعلی، تبدیل ویزای دانشجویی بطور مستقیم به ویزای اقامت دائم امکان ندارد! اما دارندگان ویزای دانشجویی پس از فارغ التحصیل شدن می توانند برای دریافت ویزای کار درخواست داده و به مدت ۳ سال در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار با درآمد شوند. هرچند ویزای کار مذکور نیز از نوع ویزای موقتی می باشد اما این ویزا با استفاده از روش مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی قابل تبدیل به اقامت دائم و در نهایت شهروندی کانادا می باشد.

محتوای بیشتر در این بخش: « تغییرات در مهاجرت کارآفرینی استانی؛ تنها ۳ استان کانادا ویزای اقامت دائم ارائه می کنند تغییرات جدید قوانین مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک کانادا »


٠٩:٢٩ - جمعه ٢٧ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٧٠    /    تعداد نمایش : ٥٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




Contacts us  / Map  / Home page / About us

 ID Skype :  Jahantahsil  / Telegram : @Jahantahsil /  Email: Jahantahsil@gmail.com